In een Persoonlijke Cursus gaat het om jou en om wat je wilt leren.

  Wat is dit voor cursus?

Bij een Persoonlijke Cursus ben je de enige cursist. Wat je wilt leren, hoeveel lessen je volgt, het is helemaal aan jou. Je krijgt les in het tempo dat voor jou werkt en je kunt zoveel vragen stellen als je wilt.

Klinkt goed? Bel of mail!

  Hoe krijg je les?

Je krijgt online les. Je zit thuis of op je werk achter je computer en geeft Henk toestemming om hiermee verbinding te maken. Jullie kunnen dan tijdens de les samen op jouw computer werken.

Meer weten? Bel of mail!

  Hoe lang duurt het?

Een online les duurt een uur. Twee lessen per week is een goed tempo. Je hebt dan genoeg tijd om tussendoor te oefenen. Het totale aantal lessen hangt af van je ervaring en van wat je wilt leren.

Advies nodig? Bel of mail!

  Wat heb je nodig?

Je hebt een laptop of pc met webcam en microfoon nodig met Microsoft Office erop. Zo nodig kun je voor de duur van de cursus een laptop met headset en Office 365 in bruikleen krijgen.

Even checken? Bel of mail!

  Is het iets voor jou?

In deze cursus leer je wat je wilt en wat je móet weten van Word, Excel, Outlook en de computer in het algemeen. Precies wat je nodig hebt als je wilt omscholen of je in van deze programma’s wilt bijscholen.

Enthousiast? Bel of mail!

  Hoeveel kost het?

Een Persoonlijke Cursus kost € 48,- per lesuur, btw-vrij. Deze prijs is inclusief oefenbestanden (online), naslagboekjes (pdf) en een persoonlijk certificaat (per post). Je ontvangt vooraf een offerte.

Prijsopgave? Bel of mail!

Ervaringen

Word was een fijne cursus

De cursus Word was een fijne cursus, met veel informatie gericht op onze behoefte, zoals efficiënt samen kunnen werken aan documenten. Henk beheerste de materie volkomen en kon alle vragen van mij en mijn collega duidelijk beantwoorden.

Hetty Bugter, Gemeente Hollands Kroon

De cursus ging stap voor stap: heel fijn!

Omdat ik altijd wat moeite met computers heb, meldde ik mij aan bij Henk. We begonnen met Word en daarna deden we Excel. Henk legde mij alles met veel geduld stap voor stap uit. Ik kreeg steeds meer zelfvertrouwen, wat mij helpt bij het vinden van een nieuwe baan.

Irma Biegstraaten, ABN AMRO