In een Praktijk Sessie leer je precies waar je om zit te springen.

  Wat voor sessie?

Een Praktijk Sessie is een korte cursus rond een bepaald bestand waar je veel mee werkt of een bepaalde taak die je vaak moet uitvoeren. Wat je leert, kun je dus direct toepassen.

  Hoe  werkt het?

De sessie is online. Op het afgesproken tijdstip geef je Henk toestemming om verbinding met jouw computer te maken. Daarna kunnen jullie dan samen aan je bestand(en) werken.

  Hoe lang duurt het?

Een Praktijk Sessie duurt zo kort als het kan en zo lang als nodig. De bedoeling is dat je ook na de sessie goed met de gevonden oplossing kunt werken. Een uur of meer ben je dan toch al gauw verder.

  Wat heb je nodig?

Voor een Praktijk Sessie heb je het gratis TeamviewerQS nodig. Verder is een webcam, microfoon of headset handig. Is zoiets niet meteen bij de hand, dan gebruiken Henk en jij gewoon de telefoon.

  Hoe snel kan het?

Meestal kun je al binnen een week een Praktijk Sessie doen. Heb je een probleem waar je echt snel een oplossing voor nodig hebt? Bel Henk direct (06 12 80 57 70) en kijk wat er op korte termijn mogelijk is.

  Hoeveel kost het?

Een Praktijk Sessie kost € 58,- per uur, btw-vrij. Je kan betalen per Tikkie of op factuur. Een overeenkomst voor een vast aantal sessie-uren per maand is ook mogelijk. Vraag Henk om een offerte.

Ervaringen

Praktijk Sessie Excel was een succes

De sessie Excel was een groot succes. Met de hulp van Henk hebben we twee van onze meest gebruikte documenten aan elkaar gekoppeld en efficiënter kunnen maken, waardoor ons werk nu gemakkelijker is. Henks uitleg is helder en erg handig. Een echte aanrader!

Janneke Keijzer, Sinnige Bouw Heerhugowaard

De Praktijk Sessie Excel is een aanrader

De sessie Excel die ik heb gedaan is uitstekend bevallen. Het scheelt een hoop tijd, want ik heb nu sneller een werkblad zoals ik het hebben wil. Ook komen er minder fouten in voor. Henk legt het heel duidelijk uit en ik kan hem iedereen aanraden die met Excel moet werken.

Jan Janmaat, Buurtbus WASE