In een Praktijk Sessie leer je direct wat je nodig hebt

  Wat is het?

Een Praktijk Sessie is een cursus in de vorm van praktische hulp, bijvoorbeeld met een bepaald Excel- of ander bestand dat je vaak gebruikt. Je gaat er samen met Henk mee aan het werk. Wat je leert, pas je daarna direct toe.

  Waar werk je aan?

Een Praktijk Sessie gaat om praktische vragen op het gebied van Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Computer en/of WordPress. Je werkt aan het bestand of programma zelf en tegelijk aan jouw vaardigheid ermee.

  Hoe lang duurt het?

Een Praktijk Sessie duurt zo lang als het nodig is. Het hangt er natuurlijk vanaf waar het om gaat. In de praktijk moet je rekenen op 1,5 tot 3 uur. Daarbinnen kunnen meerdere praktische vragen en programma’s aan de orde komen.

  Waar heb je les?

In Henks comfortabele lesruimte in Hoorn zitten jij en Henk tijdens de les aan één tafel, maar wel op anderhalve meter afstand van elkaar. Mondkapjes zijn beschikbaar. Heb je liever online les? Dat kan natuurlijk ook.

  Wat zijn de kosten?

Een Praktijk Sessie kost € 50,- (btw-vrij) per uur. Voor een incompany sessie met één deelnemer geldt een minimum van € 100,- (btw-vrij) plus reiskosten. Je ontvangt een factuur en zo nodig vooraf een offerte voor je werkgever.

  Hoe snel kan het?

Als je denkt dat een Praktijk Sessie iets voor jou kan zijn, bel je Henk (06 12 80 57 70) en bespreek je je wensen. Je kunt eventueel meteen een datum en tijd afspreken. Meestal kun je de sessie al binnen een week doen.

Ervaringen

Praktijk Sessie Excel was een succes

De sessie Excel was een groot succes. Met de hulp van Henk hebben we twee van onze meest gebruikte documenten aan elkaar gekoppeld en efficiënter kunnen maken, waardoor ons werk nu gemakkelijker is. Henks uitleg is helder en erg handig. Een echte aanrader!

Janneke Keijzer, Sinnige Bouw Heerhugowaard

De Praktijk Sessie Excel is een aanrader

De sessie Excel die ik heb gedaan is uitstekend bevallen. Het scheelt een hoop tijd, want ik heb nu sneller een werkblad zoals ik het hebben wil. Ook komen er minder fouten in voor. Henk legt het heel duidelijk uit en ik kan hem iedereen aanraden die met Excel moet werken.

Jan Janmaat, Buurtbus WASE

Is dit precies wat je zoekt?

Laat Henk je terugbellen

Wil je snel weten of een Praktijk Sessie precies is wat je nodig hebt? Laat het weten en Henk belt je binnen een dag!